Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un claims officer câştigă între 1.100 şi 1.400 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un claims officer câştigă între...

Autor: Ramona Cornea

04.12.2023, 00:06 199

Un angajat pe poziţia de claims officer are un salariu care variază, în medie, între 1.100 şi 1.400 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs.

„Rolul de claims officer implică activităţi de birou pentru suportul clienţilor, inclusiv procesarea cererilor medicale conform acordurilor de serviciu stabilite. Necesită competenţe avansată în limba franceză, engleză şi/sau germană, iar o experienţă de unu - doi ani într-un rol similar de suport este un avantaj. Candidatul ideal demonstrează abilităţi de rezolvare a problemelor, lucrează independent pe procese complete şi gestionează eficient mai multe sarcini într-un mediu axat pe client. Cunoştinţele solide de Microsoft Office şi capacitatea de a respecta termene limită provocatoare sunt esenţiale. Oferta salarială variază între 1.100 şi 1.400 euro net“, spune Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: bonus de performanţă, card de beneficii, cursuri şi traininguri, abonament medical clinică privată.

În prezent, 1.109 de posturi vacante pentru poziţia de claims officer sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în regim de muncă remote, Bucureşti şi Iaşi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO