Un salariu pe zi

Un salariu pe zi. Un business support controller câştigă între 1.100 şi 1.400 de euro net pe lună

Ana Vişian,  marketing manager, bestjobs: Rolul de business support controller este specific companiilor mari, el având responsabilitatea de a colabora cu un contabil intern pentru a monitoriza şi îmbunătăţi performanţa economică.

Ana Vişian, marketing manager, bestjobs: Rolul de business support controller este specific companiilor mari, el având responsabilitatea de a colabora cu un contabil intern pentru a monitoriza şi îmbunătăţi performanţa economică.

Autor: Ramona Cornea

20.10.2023, 00:05 727

Un angajat pe poziţia de business support controller are un salariu care variază, în medie, între 1.100 şi 1.400 de euro net pe lună, arată informaţiile de la platforma de recrutare online bestjobs.

„Departamentul financiar reprezintă un element vital în funcţionarea oricărei companii, iar complexitatea nevoilor sale creşte odată cu mărimea companiei şi prezenţa globală. Rolul de business support controller este specific companiilor mari, el având responsabilitatea de a colabora cu un contabil intern pentru a monitoriza şi îmbunătăţi performanţa economică. Pentru rol sunt căutaţi specialişti cu studii în domeniul economic, cunoştinţe de lucru în Excel şi experienţă în AP/AR/GL. Totodată, cunoaşterea unei limbi străine este obligatorie, cele mai căutate fiind engleză, spaniolă şi italiana. Salariu este 1.100 - 1.400 euro net lunar”, afirmă Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: posibilitatea de a lucra remote, program flexibil şi abonement medical privat.

În prezent, 375 de posturi vacante pentru poziţia de business support controller sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Sibiu, Braşov etc.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Salariul rămâne criteriul central în selecția jobului, iar într-o piață a muncii tensionată, nu este ușor să atragi talente, mai ales în domeniile cele mai dinamice. Astfel, BestJobs extinde sprijinul acordat atât candidaților, oferindu-le informații salariale relevante, ei putând să facă o analiză completă pentru a-și determina valoarea în piață, dar și angajatorilor prin noul serviciu de tip agenție - HIRE
AFACERI DE LA ZERO