Suplimente

Cine administrează cei 43,7 mld. lei din fondurile de pensii Pilon II

Cine administrează cei 43,7 mld. lei din fondurile de...
25.12.2018, 00:03 3122
OANA VELICU a fost numită la conducerea Metropolitan Pensii la începutul acestui an, ea înlocuindu-l pe Mihai Cozma care a preluat funcţia de director de operaţiuni al asigurătorului deţin local de MetLife. Anterior, Velicu a fost directorul de operaţiuni al Metropolitan Life.
 

RADU CRĂCIUN a preluat poziţia de CEO al BCR Pensii la începutul lunii aprilie 2016, după ce vreme de doi ani a ocupat funcţia de economist-şef al BCR. În perioada 2011-2014 a fost director general adjunct la fondul de pensii deţinut Eureko.

 

CRISTINA NICOLESCU a devenit de la 1 august 2018 noul director general al Allianz- Ţiriac Pensii, al doilea administrator de pensii private din piaţa locala, înlocuind-ul pe Iulius Postolache. Timp de noua ani Cristina Nicolescu a coordonat divizia de investiţii a Allianz-Ţiriac Asigurari

 

MARIUS RAŢIU este directorul general al Aegon Pensii din 2008, când a fost promovat de pe poziţia de director de operaţiuni al companiei. Anterior, a lucrat în cadrul ING Bank.

 

ANDREEA PIPERNEA a fost numită în funcţia de CEO al NN Pensii începând cu data de 9 octombrie 2017, în locul Ralucai Ţintoiu. CEO-ul al NN Pensii are o experienţă de peste 17 ani în domeniul bancar, la bănci precum Citi, ABN Amro sau BCR.

 

IOAN VREME a preluat conducerea Generali Pensii, compania care administrează singurul fond cu grad de risc ridicat de pe piaţa locală, în 2007. Anterior, în perioada 1998-2007, a fost directorul general adjunct al BT Asigurări, companie achiziţionată de Groupama.

 

ROZAURA STĂNESCU a venit la conducerea BRD Pensii la începutul anului 2011, înlocuindu-l pe francezul Sebastian Lecoq. Anterior, a lucrat în cadrul BRD SocGen.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO