Special

Totul despre Jeni şi Octavia cele dulci, torturile personalizate, maeştrii cofetari şi reţetele lor speciale

Totul despre Jeni şi Octavia cele dulci, torturile personalizate, maeştrii cofetari şi reţetele lor speciale

Autor: Diana Marcu

29.12.2010, 19:28 525

La una dintre cofetăriile de top din România se lucrează la foccontinuu în aceste zile. Comenzile curg şi au fost date şi cu douăsăptămâni în avans. Bucureştenii şi nu numai au vrut să se asigurecă vor avea pe masă, de Sărbători, torturi şi cozonaci diningrediente naturale, scrie Gândul.

Potrivit unui eurobarometru, România se află pe unul dinultimele patru locuri din Uniunea Eropeană la consumul deciocolată. În medie, potrivit aceleiaşi surse, românii consumă 1,9kilograme de ciocolată pe cap de locuitor, faţă de Elveţia, careeste lider european, cu 11 kilograme pe cap de locuitor. Doarportughezii consumă dulcele într-un procent apropiat nouă, în vremece grecii sau ungurii ne întrec când vine vorba de consumul deciocolată, limitându-se la 3 kilograme anual.

Pentru că în România nu există studii care să măsoare şiapetenţa noastră pentru dulciurile de cofetărie, e greu de estimatce cantitate de prăjituri sau torturi mănâncăm într-un an.Cofetarii ştiu însă că decembrie este una dintre cele mai bune lunidin an în materie de comenzi de cozonac, prăjituri şi torturi.Citiţi totul despre torturile personalizate,maeştrii cofetari şi reţetele lor speciale pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO