Special

Reacţia companiilor la creşterile de taxe şi impozite: Edy Chereji, director de comunicare al organizatorului de festivaluri Untold

Reacţia companiilor la creşterile de taxe şi impozite:...
28.09.2023, 15:35 246

► Este o creştere nejustificată, este o presiune pusă pe consumator, cel care cumpără biletul la oricare eveniment. Chiar şi acum se plâng oamenii că preţurile la festivaluri, la unele concerte, sunt mari. Dacă preţul biletului va fi crescut artificial din cauza TVA-ului, oamenii vor resimţi cu atât mai mult. Dacă va creşte preţul, acest lucru nu se va resimţi în calitatea festivalului. Aceşti bani nu ne rămân nouă, doar colectăm acea sumă ca să meargă mai departe către stat. 

► Noi ca business, cât mai putem, ne facem datoria, ne străduim să facem evenimente, ne asumăm taxele ca orice societate comercială.

► Din nou guvernul a propus o măsură fără să se consulte cu noi, deşi noi ne-am exprimat intenţia. Am trimis adrese la ministere, am spus că vrem un dialog şi, din păcate, nu am fost băgaţi în seamă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO