Special

Pagina verde. EcoNews ZF

Pagina verde. EcoNews ZF

Autor: Alina-Elena Vasiliu

07.02.2024, 00:00 40

Fundaţia Comunitară Bucureşti şi ING Bank România demarează o nouă rundă de investiţii, în valoare de 2 milioane de euro, care va contribui la protejarea zonelor naturale urbane din Bucureşti, prin proiectul Asociaţiei Parcul Natural Văcăreşti, şi va susţine programul de mediu „În zona ta“, dedicat microcomunităţilor din Bucureşti.

Ediţia a patra a Forumului Oraşelor Verzi, cel mai mare eveniment dedicat sustenabilităţii din România, va avea loc între 2 şi 8 septembrie 2024 la Braşov. Evenimentul reuneşte lideri politici, experţi, reprezentanţi ai administraţiei publice şi cetăţeni.

Primăria sectorului 2 din Bucureşti va instala 130.000 de pubele noi atât la blocuri, cât şi la case, cu scopul colectării separate a deşeurilor, pe cinci fracţii: hârtie/ carton; sticlă; plastic/metal; deşeu menajer; biodeşeu. Investiţia face parte din proiectul „Infrastructură de colectare separată pentru atingerea obiectivelor de reciclare a deşeurilor din Sectorul 2“, finanţat din Programul Operaţional Infrastructură Mare (POIM). Valoarea totală a contractului de finanţare este de 114,8 milioane de lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO