Special

Business sportiv. Dezvoltarea sportului înseamnă şi investiţii în clinici de recuperare medicală. Cât costă o astfel de clinică?

Business sportiv. Dezvoltarea sportului înseamnă şi...
23.04.2022, 00:06 155

Accidentările sau problemele de mobilitate sunt parte din viaţa sportivilor, iar aceştia au nevoie de clinici specializate şi de personal calificat pentru a se reface rapid şi a reveni la performanţă, potrivit reprezentanţilor Kinetic Sport, clinică de recuperare medicală şi sportivă din portofoliul reţelei de sănătate Regina Maria.

„Recuperarea medicală pentru sportivi este o nişă încă nedezvoltată la nivel avansat, aceasta fiind de cele mai multe ori integrată în serviciile prestabilite ale sălilor de fitness sau ale cabinetelor de recuperare medicală. Sunt mulţi pacienţi activi, care practică un sport la nivel de hobby, pasiune sau stil de viaţă, sunt şi pacienţi din zona sportului de performanţă, însă procentul acestora este destul de mic, aproximativ 10% din volumul total. Din nefericire acest procent este direct proporţional cu involuţia sportului românesc din ultimii ani”, au transmis reprezentanţii Kinetic Sport & Medicine.

Anual trec pragul celor patru clinici Kinetic peste 11.000 de pacienţi, printre care s-au numărat până acum şi Simona Halep şi Horia Tecău, de exemplu.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO