Special

Antreprenorii au nevoie de stabilitate legislativă pentru a prospera. Bunăstarea vine odată cu maturitatea în business, când în companie apar oamenii potriviţi pentru jobul potrivit

Conferinţa „Secretele antreprenorului de succes - SAS 2024: Antreprenoriatul, ca sursă de bunăstare” – Cluj-Napoca.

IMM Club a organizat la Cluj-Napoca evenimentul „Secretele antreprenorului de succes - SAS 2024”. Evenimentul a dezbătut tema ”Antreprenoriatul, ca sursă de bunăstare”, iar partenerii media sunt ai evenimentului au fost Ziarul Financiar şi Contzilla.ro.

Autor: Ramona Cornea

11.03.2024, 00:07 1004

„ Întotdeauna am definit antreprenoriatul ca posibilitatea de a-ţi construi un loc în care tu poţi să faci o lume mică aşa cum o doreşti şi îmi place să trăiesc în lumea asta”  „Lipsa reformei administrative îngreunează foarte mult” „Ca să ai bani în companie, trebuie să angajezi un expert în bani. Dacă ai o companie şi eşti inginer, dacă tu te pricepi la seminţe, dacă tu te pricepi la modă, dacă te pricepi la construit case, înseamnă că nu eşti un specialist în finanţe.”

Bunăstarea antreprenorilor porneşte de la viziunea pe care ei o au atunci când pun bazele businessului lor. Într-un final, bunăstarea vine odată cu maturitatea în business, când în companie apar oamenii potriviţi pentru jobul potrivit. Pentru a prospera, în contextul socio-economic de azi, antreprenorii au nevoie de stabilitate legislativă, fiscală, au fost câteva dintre concluziile conferinţei „Secretele antreprenorului de succes - SAS 2024: Antreprenoriatul, ca sursă de bunăstare” de la  Cluj-Napoca.

Conferinţa a fost organizată în parteneriat cu Ziarul Financiar şi Contzilla.ro, iar sponsorii evenimentului au fost Omnicredit, TargetWeb, Blacksys, mapers, Bakery School România, Ferma cu Omenie, BRIDGE-to-INFORMATION şi Benvenuti.

În secţiunea ”Povestea unui antreprenor de succes” a fost prezent Levente Szell, CEO şi proprietar AGROSEL, care a dezvoltat un business pe verticala de seminţe care include cercetare, producţie şi distribuţie de seminţe. Discuţia s-a axat pe teme referitoare la cum a ajuns să lucreze în domeniu, prin ce se diferenţiază domeniul seminţelor de alte domenii, despre successiunea în afaceri, provocări pe care le-a avut în cei 20 de ani de antreprenoriat, dar şi ce înseamnă pentru el succesul în afaceri.

La Cluj-Napoca au prezenţi în sala peste 80 de participanţi care au ascultat şi interacţionat cu speakerii evenimentului, antreprenori, specialişti şi profesionişti din diverse domenii, cadre universitare, bancheri, autori de cărţi. Printre speakeri s-au numărat Marius Bîcu, Aurel Podariu, Andreea Ciocănescu, Radu Nechita, Elisa Rusu, Alexandru Aniţei, Alexandru Neacşu, Bogdan Gherghe, Eva Căprioară-Marina, Doru Şupeală, Irina Vijoli, Delia Mircea, Marius Vişan, Melinda Morariu, Iulian Ghişoiu, Oana Crişan şi Ildiko Toader. Ei au abordat teme de interes pentru afacerile antreprenoriale, de la noutăţi contabile şi fiscale, surse de finanţare, tehnologie AI, diverse soluţii şi aplicaţii pentru business, leadership, SEO sau reporting până la experienţe şi poveşti din antreprenoriat şi proiecte sociale. Evenimentul a fost moderat de Liviu Sav.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO