Proprietăţi

Oprescu: Parcarea subterană de la Universitatea e gata în mai 2012. Vedeţi aici stadiul lucrărilor - GALERIE FOTO

Oprescu: Parcarea subterană de la Universitatea e gata în mai 2012. Vedeţi aici stadiul lucrărilor - GALERIE FOTO

Vedeţi aici stadiul lucrărilor

Autor: Andreea Neferu

24.11.2011, 14:27 3556

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, estimează că în luna mai a anului viitor parcarea subterană de la Universitate ar putea fi finalizată.

"Lucrările la parcare vor continua şi pe timpul iernii, în special în subteran. În luna martie se termină şantierul, încep finisajele şi sperăm că în luna mai aici să poată parca primele maşini", a afirmat Oprescu, care a vizitat astăzi şantierul de la Universitate.

El a mai spus că după finalizarea lucrărilor subterane, statuile vor fi aduse înapoi, iar zona va fi amenajată conform proiectului câştigător realizat în urma unui concurs de urbanism.

Parcarea subterană de la Universitate este structurată pe trei niveluri şi va avea o capacitate de 420 de locuri pentru autoturisme şi 21 pentru motociclete. Suprafaţa terenului pe care se construieşte parcarea se ridică la circa 8.500 de metri pătraţi, în timp ce suprafaţa desfăşurată, pe trei niveluri subterane, ajunge la puţin peste 14.000 de metri pătraţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO