Caută doar în titlu
Proprietăţi

Lucrările de construcţii îşi temperează scăderea: -0,3%

În luna februarie, volumul lucrărilor de construcţii şi-atemperat scăderea la 0,3% faţă de luna februarie a anului anterior,în primele două luni declinul înregistrat fiind de 6,5%, conformdatelor Institutului Naţional de Statistică (INS).

În luna ianuarie volumul lucrărilor de construcţii a scăzut cu10,2% faţă de aceeaşi lună a anului precedent, după ce în decembriedeclinul a fost de 9,3%.

Pe elemente de structură, creşteri s-au înregistrat la lucrărilede reparaţii capitale (+34,3%) şi la lucrările de construcţii noi(+1,8%). La lucrările de întreţinere şi reparaţii curente s-aevidenţiat o scădere cu 18,6%.

Pe obiecte de construcţii, volumul lucrărilor de construcţii acrescut la: clădirile nerezidenţiale (+16,9%) şi la clădirilerezidenţiale (+10,9%). La construcţiile inginereşti volumullucrărilor de construcţii a scăzut cu 10,3%.

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.