Proprietăţi

Holcim Romania numeste un bulgar in functia de director de marketing si vanzari

Holcim Romania numeste un bulgar in functia de director de marketing si vanzari
31.05.2010, 12:25 101

Holcim Romania, subsidiara locala a grupului elvetian Holcim,l-a numit de bulgarul Rossen Papazov, 37 de ani, in functia dedirector de marketing si vanzari al companiei. Papazov, care alucrat cinci ani la Holcim Bulgaria si trei ani la Holcim Belgia,l-a inlocuit pe francezul Francois Laporte, care a fost promovat pepozitia de director comercial al Holcim Agregate Franta.

Rossen Papazov si-a inceput cariera in Holcim Bulgaria, in anul2000, ca asistent al directorului general Holcim Bulgaria, fiindapoi promovat pe pozitia de manager dezvoltare afaceri. Din 2002,Rossen Papazov a lucrat pentru Banca Mondiala ca specialist inmanagementul finantelor pentru Bulgaria si Macedonia. S-a intorsapoi in Holcim, pe pozitia de director general al diviziei deAgregate si Cimenturi Compozite a Holcim Bulgaria. In ultimii 3 ania lucrat ca director de marketing din Holcim Belgia. Experienta saanterioara include si trei ani ca senior consultant in echipa deaudit si consultanta in afaceri a companiei Arthur AndersenBulgaria.
Rossen Papazov a absolvit Facultatea de Stiinte Economice din Sofiasi are un MBA la IMD, Lausanne, Elvetia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO