Proprietăţi

Familia Benţa face un turn pentru E.ON

Familia Benţa face un turn pentru E.ON

Autor: Cristi Moga

20.11.2012, 21:01 3267

Familia Benţa din Târgu-Mureş, cu afaceri în producţia de materiale de construcţii, va dezvolta un imobil de birouri denumit E.ON Tower în centrul oraşului, clădire în care grupul energetic E.ON îşi va consolida activităţile din oraş.

Proiectul din Târgu-Mureş va avea o suprafaţă de aproximativ 15.000 de metri pătraţi şi lucrările sunt programate să înceapă anul viitor, potrivit informaţiilor ZF.

Familia Benţa, care prin producătorul de vopsele Daw Ben­ţa (un parteneriat cu grupul german Daw Caparol) a realizat anul trecut afaceri de peste 17 mil. euro, va dezvolta proiectul prin intermediul RCB Development & Consulting.

„Clădirea de birouri urmează să fie construită în perioada 2013-2015 şi va fi închiriată de la firma RCB Development & Consulting, fiind proiectată astfel încât să permită alocarea unui număr de 750 de persoane“, au precizat pentru ZF reprezentanţii E.ON România, grup care în prezent îşi desfă­şoară activităţile din Târgu-Mureş în nouă clădiri din oraş.

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO