Proprietăţi

Complex cu noua vile de lux in Predeal

27.08.2003, 00:00 99



Cum vara este pe sfarsite si multi se gandesc deja la iarna, o firma de constructii incearca sa profite de pasiunea pentru schi si a inceput constructia unui cartier rezidential de lux in Predeal.



Compania Lemar Construction a conceput un microcomplex, alcatuit din noua vile cu o arhitectura moderna, finisaje si utilitati la standarde internationale, amplasat in zona Cioplea din Predeal. Vilele vor fi amplasate pe parcele de teren cu o suprafata cuprinsa intre 600 si 1.000 de metri patrati si vor fi gata in urmatrii doi ani.



Pretul unei case, cu terenul aferent este de 250.000 de euro, suma la care se adauga taxa pe valoarea adaugata (TVA), iar compania imobiliara CB Richard Ellis, care se ocupa de intermedierea tranzactiilor, a anuntat ca au fost deja vandute cinci vile.



Complexul de vile este asezat pe un teren in panta, fapt ce a dus la dezvoltarea unui subsol pe o parte din suprafata casei cu functiunea de magazie si eventual chiar sauna.



Parterul este compus dintr-un living deschis, loc de luat masa, bucatarie, iar punctul de interes al zonei de zi este semineul, amplasat in centrul casei. Accesul in exterior se face pe o terasa acoperita cu o suprafata de 30mp. La etaj sunt amplasate trei dormitoare, fiecare cu baie, precum si un dormitor matrimonial, dotat cu dressing, baie si semineu.



Printre dotarile locuintelor se numara faianta, gresie, instalatii de incalzire, tamplarie de PVC. Fiecare cladire are garaj cu structura usoara din lemn, iar peretii exteriori sunt placati cu piatra naturala



Vilele au o suprafata totala construita de circa 300 de metri patrati, dintre care 40 mp la subsol si cate 130 mp parterul si etajul.



Dintre cele patru vile disponibile, doua vor fi terminate pana la sfarsitul acestui an, celelalte doua urmand sa fie construite pana la 31 decembrie 2004. Plata poate fi facuta si in rate.



"Cu o priveliste unica si un standard ridicat al finisajelor, vilele pot fi utilizate atat ca locuinta permanenta, cat si drept casa de vacanta", a declarat Izvora Stancel, agent la CB Richard Ellis.



Compania Lemar Construction este o parte a grupului Setar si Lemar Investment infiintat in 1992 si are un domeniu larg de activitate, avand parteneriate cu firme din diverse sectoare economice. In domeniul constructiilor firma executa toate tipurile de lucrari si a realizat pana acum patru imobile rezidentiale in Bucuresti si mai multe constructii industriale pentrufirme ca Parmalat, Expro Gaz sau Allbright.
bogdan.neagu@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO