Proprietăţi

Cât mai valorează casa ta. Harta preţurilor din marile oraşe

Cât mai valorează casa ta. Harta preţurilor din marile oraşe
04.10.2010, 10:01 25

Pe o piaţă imobiliară încremenită încă în poveştile boomului deacum doi ani, tranzacţiile se numără pe degete, scrie Gândul.

O radiografie a preţurilor locuinţelor vechi din Bucureştisurprinde scăderi semnificative şi faţă de sfârşitul lui 2009.Pretenţiile proprietarilor s-au ajustat, în medie, cu 7-10% înprimele nouă luni ale anului.

Rămân totuşi discrepanţe majore între diferitele zone aleCapitalei. Dacă un apartament central din zona Dorobanţi este scosla vânzare cu circa 95.000 de euro, unul similar, dar din DrumulTaberei, pe Compozitorilor, este evaluat de proprietari la numai49.000 de euro, conform site-urilor de anunţuri imobiliare. Încazul unui cartier semicentral, precum Dristorul, care beneficiazăşi de avantajul apropierii metroului, proprietarii ar vrea să vândăun imobil cu două camere cu 61.000 de euro. Vedeţi cum aratăharta preţurilor din marile oraşe pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO