Proprietăţi

Boagiu, constructorilor străini: Munciţi profesionist, dacă nu, vă duceţi înapoi

Autor: Mediafax

28.04.2011, 16:24 66

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a făcut, joi, apel laconstructorii străini care au contracte de infrastructură cu statulromân să lucreze cu profesionalism, în caz contrar "să se ducăînapoi de unde au venit", informează Mediafax.

Anca Boagiu a participat, joi, la inaugurarea pasajului pestrecalea ferată de la Ciochiuţa, judeţul Mehedinţi, a căruiconstrucţie a început în urmă cu aproximativ 20 de ani.

"Dacă discutăm despre pasaj există cauze tehnice care justificămodifcări de proiecte, dar lipsa de interes a constructorilor carene-au obligat să reziliem contractele şi să le relicităm nu este ojustificare", a spus Boagiu, referindu-se la întârzierea cu cares-au finalizat lucrările la calea ferată.

Pentru ca situaţia să nu se repete în alte cazuri, ministrulTransporturilor le-a adresat un avertisment constructorilorstrăini, spunându-le că în România trebuie să muncească "la fel deprofesionist" ca la ei acasă.

"Dacă vrei să munceşti în România trebuie să munceşti la fel deprofesionist cum o faci la tine acasă, dacă nu, terminalul cel noude la Otopeni îi aşteaptă să se ducă înapoi de unde au venit şipoate îşi reamintesc ce înseamnă să lucrezi profesionist", aafirmat Anca Boagiu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO