Proprietăţi

Americanul Troy Javaher pleacă după şase ani din biroul local al Jones Lang LaSalle

Americanul Troy Javaher pleacă după şase ani din...

Autor: Cristi Moga

06.03.2013, 15:44 715

Americanul Troy Javaher, cel care în urmă cu mai bine de şase ani a venit la Bucureşti, alături de Charles Krick, pentru a redeschide biroul firmei de consultanţă imobiliară Jones Lang LaSalle (JLL), va părăsi piaţa locală pentru o poziţie regională în cadrul JLL, urmând a-şi desfăşura activitatea în special în Praga, Cehia.

Javaher a preluat conducerea biroului Jones Lang LaSalle din Bucureşti în urmă cu trei ani, după plecarea lui Charles Krick, iar acum a fost desemnat director al departamentului de investiţii al companiei în Europa Centrală şi de Est.

Conducerea biroului Jones Lang LaSalle de pe piaţa locală a fost preluată de către olandezul Gijs Klomp, care a mai fost activ pe piaţa locală în cadrul diviziei imobiliare a grupului ING.

Din biroul local al Jones Lang LaSalle au mai plecat în ultimii ani consultanţi precum Lori Collin, Roxana Stănciulescu sau Radu Boitan.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO