Proprietăţi

10.000 de locuinţe scoase la vânzare la târgul imobiliar tIMOn

 10.000 de locuinţe scoase la vânzare la târgul imobiliar tIMOn

Autor: Radu Racu

06.04.2011, 16:06 59

Circa 10.000 de oferte de vânzare pentru apartamentevechi şi noi vor fi disponibile la târgulimobiliar tIMOn, care se va desfăşura la jumătatea luniiaprilie în Bucureşti.

La expoziţia care se va desfăşura între 14 şi 17 aprilie vor fiprezente peste 100 de companii, respectiv 50 de brokeri imobiliari,pe o suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi, conform organizatorilortârgului.

"Târgul va reuni în această primavară doritoriide locuinţe cu ofertanţii, principalii jucătoridin real-estate - dezvoltatori, furnizori desoluţii sau brokeri şi mediul de business care dătrendul mişcărilor în intreaga economie: investitori, bancheri,consultanţi, arhitecţi, presă, avocatură de business sau resurseumane. Dezvoltatorii participanţi, împreună cu 50 de brokeri, vortotaliza o ofertă de peste 10.000 de locuinţe noi şi vechi. Suntcele mai multe locuinţe finalizate scoase lavânzare în cadrul unui târg imobiliar organizat în România", searată într-un comunicat al organizatorilor.

Totodata, în cadrul acestei ediţii, se va desfăşura şi untârg de joburi în domeniul imobiliar şi, deasemenea, o expoziţie de decoraţiuni interioare care va reuniproducători şi importatori din domeniul mobilei, finisajelor şidecoraţiunilor.

Printre companiile imobiliare prezente la târg se numără Adama, BeIgloo, ABI, Real Time, Metropolis Residence, City Dreams, VisionHouse, Obor Towers, City Lights Pipera, Fundeni

Residence, The Concept, Expert Construct, Victoria Consult, Lac deNuferi, GTC, Impact SA sau Cosmopolis.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO