Profesii

Vedetele ultimului targ de joburi online

28.11.2005, 17:03 14

Procter & Gamble, Raiffeisen Bank si Orange Romania conduc in topul companiilor care au primit cele mai multe CV-uri in cadrul Targului de joburi organizat recent de BestJobs, cel mai mare site de recrutare online din Romania, detinut de furnizorul de servicii online Neogen. Potrivit organizatorilor, din cele peste 200.000 de aplicari de CV-uri, Procter & Gamble a fost "tinta" a peste 4.600 de candidati, pentru Raiffeisen Bank si Orange Romania aplicand peste 3.900 de persoane.

La targ au participat peste 300 de firme atat din Romania, cat si din Bulgaria si Serbia - tari in care Neogen si-a extins activitatea anul acesta prin preluarea unor site-uri locale. Din Romania au fost prezente la targ 177 de companii, un numar dublu fata de editia de anul trecut a targului de joburi. "Companiile sunt in permanenta cautare de cai noi si eficiente de gasire a candidatilor calificati pentru posturile vacante. Acest targ este un instrument care le da optiunea promovarii companiei si atragerii de forta de munca in acelasi timp, pe un site specializat", a declarat pentru ZF Calin Fusu, directorul general al Neogen.

Pe locurile urmatoare in topul companiilor realizat in functie de numarul de CV-uri primite se situeaza Rompetrol Group (3.445 de aplicari), RCS & RDS (3.306), Automobile Dacia (2.834), PRO TV (2.326) si Ozone Laboratories (2.035). Aplicarile s-au facut pentru sapte departamente: Secretariat/Administrativ, Contabilitate/Financiar, Tehnic/ Productie, Marketing/Vanzari, Serviciu Clienti, Proiectare/Cercetare, Management si IT Software/IT Hardware.

"Speram ca Targul de joburi a ajutat sutele de mii de utilizatori sa isi implineasca dorintele: un loc de munca in compania dorita", a mai spus Fusu care a adaugat ca seria targurilor de joburi va continua si anul viitor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO