Profesii

Un român, şef într-un ONG pe o regiune cu venituri de 250 mil. €

Cătălin Andrew Popa, 42 de ani

Cătălin Andrew Popa, 42 de ani

Autor: Adelina Mihai

24.12.2014, 00:04 783
Cătălin Andrew Popa, 42 de ani, un manager care a fost în ultimii patru ani directorul general al ONG-ului World Vision România, a preluat funcţia de director pe regiunea Middle East- Eastern Europe în cadrul World Vision. Din noua funcţie, pe care o va prelua la 1 martie 2015, Popa va coordona activitatea ONG-ului pe 16 pieţe, care au venituri cumu­late de circa 250 de milioane de euro şi 2.000 de angajaţi.
 
World Vision, organizaţie care a derulat primele activităţi în România în 1977 (pentru a ajuta oamenii afectaţi de cutre­mu­rul din 4 martie), are în prezent 420 de angajaţi şi venituri de 10,5 mil. euro pe an pe piaţa locală. ONG-ul desfăşoară pro­grame de educaţie şi sănătate pentru copii, dar şi proiecte prin care fermierii sunt instruiţi să îşi dezvolte afacerile în aşa fel încât să contribuie la creşterea economică din comunităţile locale.
 
Printre statele aflate în regiunea pe care o va coordona Cătălin Popa se numără, pe lângă România, ţări precum Bosnia, Albania, Kosovo, Azerbaidjan sau Pakistan, iar noul său birou va fi localizat în Nicosia (Cipru).
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO