Profesii

Tetra Pak numeşte un nou director general pentru Europa de Sud Est

Tetra Pak numeşte un nou director general pentru Europa...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

11.11.2014, 13:17 407

Tetra Pak, liderul mondial în soluţii de procesare şi ambalare a produselor alimentare, a numit-o pe Maria Krasilowez în funcţia de managing director al regiunii Europa de Sud Est.  Din această poziţie Maria  Krasilowez va coordona dezvoltarea companiei în cele 14 pieţe din Europa de Sud -Est, printre care se numără şi Croaţia, Grecia, România şi Serbia.

“Sunt foarte entuziasmată să mă alătur echipei Tetra Pak South Eastern Europe. Lucrând în stransă colaborare cu clienţii noştri pentru identificarea oportunităţilor comune de dezvoltare, ne menţinem angajamentul faţă de obiectivele noastre strategice: asigurarea relevanţei noastre în piaţă pe termen lung, în timp ce vom continua să ne menţinem poziţia de lider al industriei”, a declarat Maria Krasilowez, care are peste 22 de ani de experienţă în vânzări, marketing, strategie şi inovaţie de produs în America de Nord şi de Sud, Europa, Asia şi Africa.

Managerul s-a alăturat companiei Tetra Pak în 2003 ca global director for strategy & innovation, pentru ca mai târziu să preia rolul de sales management director pentru Europa de Sud. Înainte de a face parte din echipa companiei din Europa de Sud-Est, Maria a coordonat Tetra Pak Ucraina în calitate de managing director. Anterior venirii în cadrul companiei Tetra Pak, Maria a făcut parte din echipele PwC Consulting şi Eli Lilly Pharmaceuticals.  

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO