Profesii

România se educă în trei schimburi: Mai mult 2.500 din elevi dintr-o şcoală din Sectorul 3 învaţă în trei schimburi, în aşteptarea finalizării unui proiect de reabilitare şi extindere

România se educă în trei schimburi: Mai mult 2.500 din...

Autor: Ramona Cornea

11.01.2024, 00:06 517

„Ei acum învaţă toţi în două corpuri din trei. Situaţia durează de la începutul anului şcolar, renovarea unui corp trebuie să fie gata acum, la începutul anului, şi urmează să intre alt corp în renovare. În plus, vor mai construi ceva nou, iar lucrările se întind până în 2026. Au scurtat orele şi i-au înghesuit pe toţi acolo, ultimii termină orele la 18.30.”

Mai mult de 2.500 de elevi din Şcoala nr. 195 Hamburg din Sectorul 3 învaţă în prezent trei schimburi, cu ore care durează 40 de minute şi cu pauze de cinci minute.

„Ei acum învaţă toţi în două corpuri din trei. Situaţia durează de la începutul anului şcolar, renovarea unui corp trebuie să fie gata acum, la începutul anului, şi urmează să intre alt corp în renovare. În plus, vor mai construi ceva nou, iar lucrările se întind până în 2026, deci este un şantier. Au scurtat orele şi i-au înghesuit pe toţi acolo, ultimii termină orele la 18.30. Fiica mea are program de la 8:00 până la 12:30, nu are de nici să ducă la toaletă între ore”, a spus pentru ZF Adriana D., părintele unui elev de la Şcoala nr. 195 din Sectorul 3.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO