Profesii

Promovare surpriză. Vladimir Soare a preluat poziţia de director financiar pentru America Centrală şi Caraibe în cadrul companiei logistice Kuehne + Nagel, cu afaceri de 16 mld. euro pe an

Promovare surpriză. Vladimir Soare a preluat poziţia de...

Autor: Cristina Roşca

09.07.2019, 07:00 737

Vladimir Soare a preluat recent funcţia de director financiar pentru America Centrală şi Caraibe în cadrul companiei logistice Kuehne + Nagel. Mutarea vine după ce timp de aproape doi ani şi jumătate el a fost general manager al departamentului financiar din cadrul Kuehne + Nagel pentru regiunea China de Vest.

Cum a ajuns acum în capătul celălalt al lumii?

După cum spunea anterior chiar el, a avut, ca multi alţii de vârsta sa, câteva joburi în timpul facultăţii (din cadrul ASE), inclusiv în call-center şi în zona de suport tehnic. Dar cariera propriu-zisă a început-o în 2011, ca junior associate pentru PricewaterhouseCoopers (PwC), în departamentul de audit extern.

După aproximativ doi ani, a avansat în poziţia de senior associate, de data aceasta în Zürich, Elveţia. În ianuarie 2013, când era în al 2-lea an de juniorat în PwC, a fost selectat pentru un secondment de trei luni în Elveţia. 

Atunci a realizat pentru prima oară, din punct de vedere profesional şi nu numai, diferenţa dintre vest şi România. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO