Profesii

Preşedintele CA al Complexului Energetic Turceni a demisionat

Autor: Gigi Ciuncanu

06.03.2011, 16:49 148

Preşedintele Consiliului de Administraţie al ComplexuluiEnergetic Turceni, Constantin Bălăşoiu, a demisionat, urmând săfacă acelaşi lucru şi în cazul Complexului Energetic Rovinari,transmite Mediafax.

Directorul general al CE Turceni, Octavian Graure, a precizat,duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, că demisia lui Bălăşoiu afost înregistrată vineri seară.

"Deocamdată nu avem un preşedinte la Consiliul de Administraţie,motiv pentru care luni voi şi informa oficial Ministerul Economieidespre situaţia creată şi vedem ce decizie se va lua la nivel deminister", a spus Graure.

Surse oficiale afirmă că Bălăşoiu se va retrage şi din frunteaConsiliului de Administraţie al Complexului Energetic Rovinari, elfiind împuternicit să ocupe cele două posturi în cursul anuluitrecut, când fostul ministru al Economiei Adriean Videanu promitearealizarea până la sfârşitul lui 2010 a noii companii Electra.

Constantin Bălăşoiu este director general şi preşedinte alConsiliului de Administraţie de la Complexul Energetic Craiova, elfiind împuternicit să coordoneze procesul de înfiinţare a companieiElectra. Termenul limită de înfiinţare a companiei a fost depăşitde mai multe ori, Bălăşoiu fiind cosemnatar în luna ianuarie a unuiprotocol între ministrul Economiei, Ion Ariton, şi liderul sindicalMarin Condescu, document în care se prevedea, printre altele,stabilirea în termen de şapte zile a datei la care Electra va fiînfiinţată.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO