Profesii

Mercer intra pe piata via ConsulTeam

03.04.2006, 00:00 40

Compania americana de consultanta Mercer Human Resource Consulting isi face intrarea pe piata romaneasca prin intermediul partenerului sau care activeaza pe piata din sud-estul Europei - firma ConsulTeam.

Aceasta din urma si-a deschis recent un birou la Bucuresti, subsidiara sa - ConsulTeam Romania - urmand sa ofere servicii de recrutare, training si de dezvoltare organizationala atat companiilor locale, cat si multinationalelor.

In plus, in urma parteneriatului dintre Mercer si ConsulTeam, cele doua companii vor extinde cercetarile privind salariile si pe piata romaneasca.

"Dupa lansari de succes in Bulgaria, Serbia si Croatia, acum ne extindem si in Romania", a declarat George Parvanov, Managing Director ConsulTeam. Astfel, biroul din Bucuresti va fi o extensie a companiei americane de consultanta Mercer Human Resource Consulting, ConsulTeam Romania deruland toate activitatile Mercer pe plan local.

"In ultimii cinci ani, Mercer a avut ca partener ConsulTeam pentru intreaga regiune balcanica. Astfel am putut furniza clientilor nostri servicii de calitate, lucru care credem ca se va intampla si in cazul parteneriatului din Romania", a spus Cameron Hannah, seful operatiunilor Mercer pentru Europa de Est.

Mercer Human Resource Consulting are peste 15.000 de angajati si este prezenta in peste 190 de orase din 41 de tari. Compania este detinuta de Marsh & McLennan Companies, listata la bursele din New York, Chicago, Pacific si Londra.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO