Profesii

Luxoft România angajează 100 de specialişti IT pentru divizia Auto

Luxoft România angajează 100 de specialişti IT pentru...

Autor: Emil Popescu

20.01.2016, 12:15 4925

Poziţiile disponibile se adresează atât începătorilor, cât şi inginerilor IT cu experienţă.

"Compania angajează specialişti IT pasionaţi de domeniul auto, pe poziţii de Technical Lead, C++ Developer şi Test Specialist. În funcţie de nivelul de experienţă cerut, acestea vizează competenţe de lucru cu tehnologii şi limbaje IT, precum Linux, C++ şi cunoştinţe avansate de limba engleză", arată Luxoft, într-un comunicat.

Divizia Auto a Luxoft România dezvoltă soluţii pentru sistemele de infotainment.

La nivel internaţional, Luxoft asigură soluţii şi servicii din 27 de centre specializate şi are peste 10.000 de angajaţi în 30 de birouri din 16 ţări din America de Nord, Mexic, Europa de Vest şi de Est, Asia Pacific şi Africa de Sud.

Compania înregistrată în Insulele Virgine Britanice are centrul operaţiunilor în Elveţia şi este listată pe bursa de la New York.

Luxoft a intrat pe piaţa românească în anul 2008, prin achiziţia ITC Networks. Luxoft România are în prezent peste 1.500 de angajaţi şi oferă servicii de inginerie de produs şi dezvoltare de aplicaţii pentru clienţi din domeniile telecom, financiar şi auto.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO