Profesii

Inginerii, cei mai cautati pe forta de munca

Inginerii, cei mai cautati pe forta de munca

Click pentru imaginea intreaga

19.03.2007, 22:53 37

Companiile de constructii au lansat mai mult de 50 de oferte de angajare in saptamana care a trecut. Cei mai cautati sunt inginerii care au absolvit facultatea de constructii si care au cativa ani de experienta in domeniu.
Americanii de la Foster Wheeler a pus la bataie nu mai putin de 25 de posturi vacante printre care cele de project engineer, civil designer sau senior planning engineer. Candidatii ideali trebuie sa aiba experienta in cadrul companiilor de inginerie si constructii, in principal in cele care au ca domeniu de activitate industria gazelor si a petrolului si cea petrochimica. Ei trebuie sa cunoasca codurile si standardele internationale ale jobului si sa vorbeasca fluent engleza, intrucat recrutarile se fac pentru Marea Britanie.
Pe de alta parte, divizia de echipamente industriale a grupului Toyota angajeaza junior brand manager care sa aiba cel putin doi ani de experienta in marketing, de preferat intr-o companie auto din top 5, dar si electricieni, electronisti sau contabili. Pentru postul de junior brand manager compania ofera un pachet salarial atractiv si perspective excelente de dezvoltare a carierei.
De asemenea, si grupul BMW angajeaza specialisti in domeniul garantiei si al omologarii.
VB Leasing, una dintre cele mai importante companii care activeaza pe piata de leasing, cauta auditor intern, IT developer si consilier logistica pentru sediul din Bucuresti. Cei interesati trebuie sa fi absolvit o facultate cu profil economic sau IT si sa aiba aptitudini foarte bune de comunicare.
Exista mai multe oferte de angajare in domeniul farmaceutic, dar majoritatea companiilor au dorit sa-si pastreze confidentialitatea.
Posturile disponibile sunt de marketing executive sau marketing manager, area sales manager in Bucuresti, iar pentru judete ca Bacau, Neamt, Roman, Suceava, Timisoara sau Craiova sunt cautate persoane care urmeaza sa ocupe postul de key account.
Grupul financiar Porsche a scos la concurs saptamana trecuta doua posturi: coordonator retea dealeri si administrator de retea.
Candidatii trebuie sa aiba studii superioare in domeniul economic sau tehnic si minimum doi ani experienta in domeniul auto sau financiar.
Monitorul Oficial angajeaza redactori si consilieri juridici care sa fi absolvit facultatea de litere sau facultatea de drept.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO