Profesii

Indira Abdulvoap, strateg de business şi antreprenor, preia rolul de decan al facultăţii de business The Entrepreneurship Academy

Indira Abdulvoap, strateg de business şi antreprenor,...

Autor: Cristina Bellu

29.02.2024, 11:09 186

The Entrepreneurship Academy, facultate de business axată pe practică lansată în 2017, o numeşte decan al universităţii pe Indira Abdulvoap, antreprenor cu peste 15 ani de experienţă în mediul de business.

Pe parcursul carierei sale, Indira Abdulvoap a experimentat diverse roluri atât ca intraprenor, cât şi în calitate de antreprenor. Abilităţile sale în crearea şi implementarea unor strategii de business, în vânzări, în managementul echipelor si în mentorat si consultantã în business au fost rafinate de-a lungul timpului din diverse funcţii: Country Manager într-o multinaţională scandinavă – lider global în industrie, business owner, CEO al uneia dintre cele mai mari fabrici de alimente bio din România şi General Manager Romania al unei reţele internaţionale, lider în educaţia tehnologică.

„Mandatul meu este acela de a mă asigura că implementăm o nouă abordare prin care componentele acestui ecosistem complex de suport pe care studenţii EA şi alumni îl au la dispoziţie - echipele de coachi, experţi şi business mentori -  conlucrează pentru ca fiecare student să-şi poată atinge potenţialul maxim în  parcursul lui antreprenorial”, spune Indira Abdulvoap, decan al EA - The Entrepreneurship Academy.

EA - The Entrepreneurship Academy funcţionează pe baza unui parteneriat cu Team Academy Amsterdam/Stichting Schoolvision, după un model educaţional existent de peste 30 de ani în Finlanda şi implementat cu succes în peste 18 ţări.

Numirea Indirei Abdulvoap în rolul de decan al universităţii vine şi cu o redefinire a rolului acestuia din cadrul EA. Astfel, pe lângă partea de reprezentare publică, funcţia decanului devine una operaţională prin coordonarea şi actualizarea constantă a întregului program educaţional al universităţii şi consolidarea conexiunilor cu mediul de business, spun reprezentanţii EA - The Entrepreneurship Academy.

„Ne aşteptăm în perioada următoare la o creştere constantă a numărului de studenţi The Entrepreneurship Academy. Acest fapt ne confirmă succesul programului nostru academic şi ne motivează să îl facem mai bun, mai aplicat nevoilor reale din economie, inspiraţional pentru tineri şi cu baze solide pe termen lung pentru aceştia, academice şi antreprenoriale”, adaugă Ioana Ceauşu, COO EA - The Entrepreneurship Academy.

Din noul său rol de decan al singurei facultăţi de antreprenoriat din România, Indira Abdulvoap va lucra alături de echipa de management a EA din care fac parte Alexandru Ghiţă, CEO, şi Ioana Ceauşu, COO. Anterior preluării rolului de decan, Indira a fost timp de doi ani business mentor pentru studenţii EA - The Entrepreneurship Academy, precum şi expert sales timp de un an.

 Facultatea este acreditată internaţional de Team Academy Netherlands, împreună cu Institutul Schoolvision, prin Ministerul Educaţiei, Culturii şi Ştiinţelor din Olanda. Diploma pe care studenţii o obţin la finalul celor patru ani de studii, prin dobândirea celor 240 credite ECTS, este Bachelor Degree - Business Administration in Entrepreneurship şi poate fi echivalată în România la CNRED, conform Ministerului Educaţiei.

 
 


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO