Profesii

George Bădescu a fost numit director executiv al Asociaţiei Marilor Reţele Comerciale din România

George Bădescu a fost numit director executiv al...
20.05.2016, 17:58 2097

Asociaţia Marilor Reţele Comerciale din România - AMRCR, a anunţat vineri după amiază numirea lui George Bădescu în funcţia de director executiv.

“Suntem convinşi că în noua sa poziţie George va asigura o prezenţă activă în planul comunicării publice şi va continua cu succes eforturile de promovare şi protejare a intereselor membrilor AMRCR. În numele membrilor asociaţiei îi urăm succes noului director executiv şi îl asigurăm că se va bucura  de sprijinul şi cooperarea care se impun în contextul general, extrem de provocator, pentru marii retaileri din România”, a spus Dan Şucu, preşedintele AMRCR.

George Bădescu (50) - a absolvit Facultatea de Drept din Bucureşti în anul 1992, Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative – Relaţii Internaţionale în 1994 şi Colegiul Europei de la Bruges în 1995, unde a obţinut diploma de Master în Drept Comunitar.

Ulterior a fost redactor Ştiri externe la Televiziunea Română - corespondent la Moscova şi la Roma. Între 1996 şi 2000 a ocupat poziţia de Corporate Affairs Executive la Philip Morris România iar din 2000 pânâ în 2009 a fost Consilier Juridic al Ambasadei SUA la Bucureşti.

Din 2010 este Senior Consultant la Links Associates, agenţie de PR şi Public Affairs, responsabil de contul  Asociaţiei Marilor Reţele Comerciale din România. 

“Marile magazine au adus comerţul modern în România, oferind consumatorilor o nouă calitate a actului de cumpărare. Hypermarketurike reprezintă un vector de progres pentru multe comunităţi, prin contribuţiile la bugetele acestora, prin faptul că tot mai mulţi producători locali le devin parteneri comerciali dar şi prin locurile de muncă pe care se bazează multe dintre familiile care au ales să rămână în ţară. AMRCR va continua să fie un partener de dialog, deschis abordărilor pozitive şi soluţiilor negociate, în beneficiul general.”, a spus George Bădescu. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO