Profesii

Fostul fotomodel Andrei Baciu a fost numit secretar de stat la Ministerul Sănătăţii

Fostul fotomodel Andrei Baciu a fost numit secretar de...

Autor: Mediafax

19.12.2019, 00:00 185

Fostul fotomodel Andrei Baciu, propus de Dacian Cioloş la Ministerului Sănătăţii şi retras înaintea votului de învestire, a fost numit, miercuri, în funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii, potrivit unei decizii publicate în Monitorul Oficial. 

„Decizie privind numirea domnului Romică Andrei Baciu în funcţia de sectetar de stat la Ministerul Sănătăţii”, prevede decizia publicată în Monitorul Oficial. O altă decizie semnată de premierul Ludovic Orban prevede numirea lui Vasile Lucan Pintea în funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii.

Totodată, Daniela Nicolescu a fost numită în funcţia de secretar de stat la Ministerul Economiei.

Fostul fotomodel Andrei Baciu, propus de premierul Dacian Cioloş la Ministerului Sănătăţii şi retras înaintea votului de învestire, s-a înscris în PNL în 2016. Deşi, iniţial îl popusese pe Andrei Baciu pentru postul de ministru al sănătăţii, în noiembrie 2015, după ce pe Facebook au început să circule fotografii în care Andrei Baciu apărea în lenjerie intimă, ca model, premierul Dacian Cioloş a decis să facă o altă nominalizare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO