Profesii

Fostul consilier prezidenţial Alexandrina Gătej îşi prezintă obiectivele mandatului de şef al companiilor străine

Autor: Adelina Mihai

10.05.2011, 12:11 268

Alexandrina Gătej, fostulconsilier al preşedintelui Traian Băsescu, care a preluat la finelelunii martie funcţia de preşedinte al Consiliului Director alCamerei de Comerţ Americane în România (AmCham), va prezenta joidimineaţă priorităţile mandatului şicele mai importante teme pe agenda comunităţii de afacerireprezentată de AmCham. Declaraţiile vor fi făcute în primaconferinţă de presă la care Gătej participă din noua funcţie, pecare a mai ocupat-o anterior.

Alexandrina Gătej a demisionat la fineleanului trecut din funcţia de consilier prezidenţial după ceConsiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS) arevelat că a fost recrutată de Securitate în '89.AmCham nu acomentat situaţia Alexandrinei Gătej privind decizia CNSAS atuncicând a decis numirea sa în funcţie.
Gătej reprezintă în cadrul AmCham o firmă de consultanţă debusiness, Maldon&Wat, pe care a înfiinţat-o la începutul luniimartie, potrivit datelor de la Registrul Comerţului. În perioadanoiembrie 2005 - mai 2009, Corina-Alexandrina Gătej a fostpreşedinte Unilever Europa Centrală şi de Sud. Ea a fost numită laPreşedinţie din poziţia de Business Development Director UnileverEuropa Centrală şi de Est, Unilever Europa Centrală şi de Sud, postpe care îl deţinea din mai 2009.

AmCham este o organizaţie carereuneşte peste 300 de companii membre, americane, internaţionale şilocale care au investiţii totale de mai bine de 10 miliarde dedolari şi care au creat peste 150.000 de locuri de muncă pe piaţalocală, potrivit datelor de pe site-ul organizaţiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO