Profesii

Firma de avocatură Wolf Theiss îl cooptează partener pe Bogdan Bibicu, pentru a dezvolta practica locală de investigaţii corporatiste

Biroul de la Bucureşti al firmei internaţionale de avocatură Wolf Theiss anunţă că l-a cooptat partener pe Bogdan Bibicu pentru a dezvolta practica locală de investigaţii corporatiste, în coordonare cu practicile din România şi din alte jurisdicţii Wolf Theiss.

Bogdan Bibicu se alătură Wolf Theiss după ce anterior a ocupat poziţia de partener, coordonator de practici locale şi regionale în cadrul firmei regionale de avocatură Bulboacă şi Asociaţii.

El deţine o experienţă bogată în Investigaţii Corporatiste, Drept bancar şi Finanţări, Restructurări şi Insolvenţe, Proiecte, Tehnologie, Media şi Telecomunicaţii sau Ştiinţele Vieţii şi Farmaceutice.

Wolf Theiss este una dintre principalele firme de avocatură din Europa Centrală, de Est şi de Sud-Est, specializată în acordarea de asistenţă în domeniul afacerilor internaţionale. Cu aproximativ 350 de avocaţi în 13 ţări, peste 80% din activitatea firmei implică reprezentarea transfrontalieră a unor clienţi de talie internaţională. Combinând vasta expertiză dovedită, atât în drept cât şi în afaceri, Wolf Theiss dezvoltă soluţii inovatoare care integrează know-how-ul legal, financiar şi de business.

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.