Profesii

Firma de avocatură Dentons anunţă noi promovări în România: Alexandra Rădulescu devine Partener şi Oana Vodă Senior Counsel

Alexandra Rădulescu şi Oana Vodă

Alexandra Rădulescu şi Oana Vodă

Autor: Cristina Bellu

28.04.2023, 10:20 114

Dentons, cea mai mare firmă de avocatură din lume, anunţă promovarea Alexandrei Rădulescu în poziţia de Partener şi a Oanei Vodă în poziţia de Senior Counsel în cadrul biroului local.

Membră a echipei de Litigii, Alexandra Rădulescu are o experienţă de peste 16 ani în soluţionarea disputelor, cu predilecţie în sfera arbitrajului intern şi internaţional, a litigiilor de concurenţă şi disputelor administrative în general. De-a lungul carierei a consiliat şi reprezentat clienţi în proceduri de arbitraj în faţa Curţii de Arbitraj Comercial Internaţional de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României şi a Curţii Internaţionale de Arbitraj a ICC, în dosare cu sediul arbitrajului la Paris şi Viena, spun reprezentanţii Dentons.

Alexandra Rădulescu asistă clienţi din numeroase industrii, cum ar fi telecom, farmaceutic, auto, energie, petrol şi gaze, în chestiuni de reglementare şi conformitate, reglementări interne sau europene, aspecte de concurenţă şi ajutor de stat.

Coordonatoare a practicii de achiziţii publice a biroului Dentons din Bucureşti, Oana Vodă are o experienţă profesională de peste 15 ani, gestionând implementarea unor proiecte complexe de achiziţii publice, PPP şi concesiuni în România şi în Europa.

În calitate de expert în achiziţii publice al Comisiei Europene, al Băncii Mondiale şi al Băncii Europene de Investiţii, Oana Vodă a dobândit o vastă experienţă în asistarea companiilor de stat şi private în legătură cu o gamă largă de aspecte juridice şi strategice privind achiziţiile publice durabile şi inovatoare, achiziţii comune transfrontaliere, pregătirea şi implementarea proiectelor PPP şi negocierea contractelor de concesiune.

Totodată, Isabela Gheorghe, membră a echipei de drept imobiliar, a fost promovată în poziţia de Senior Associate.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO