Profesii

EY România a primit certificarea Top Employer pentru al doilea an consecutiv în România şi certificarea similară pentru Europa, pentru prima dată

EY România a primit certificarea Top Employer pentru al...

Autor: Roxana Rosu

17.01.2023, 09:43 192

EY România a primit certificarea Top Employer pentru al doilea an consecutiv în România, dar şi certificarea de Top Employer în Europa pentru prima dată, acordate de Top Employer Institute  organizaţiilor în baza auditării tuturor proceselor de resurse umane.

Certificările evaluează strategia de resurse umane, mediul de lucru, well-being, etică şi integritate, diversitate şi incluziune, atragerea talentelor, oportunităţile de învăţare şi pregătire profesională puse la dispoziţia angajaţilor.

„Ne bucurăm că am obţinut, pentru al doilea an consecutiv, atestarea EY România ca angajator de top de către Top Employer Institute. Principalul nostru obiectiv de resurse umane este ca angajaţii noştri să aibă parte de o experienţă excepţională. De aceea, investim în cariera, dezvoltarea profesională şi personală  şi starea de bine a tuturor colegilor noştri. Această recunoaştere ne dă încredere că suntem pe drumul cel bun în ceea ce priveste practicile noastre de HR şi ne motivează să explorăm noi modalităţi prin care să facem colegii din EY România să se simtă apreciaţi, înţeleşi şi liberi să fie ei înşişi în mediul de lucru.”, a spus Irina Mînzală, Director Resurse Umane, EY România.

În acest an, la nivel european, EY a obţinut certificarea Top Employer pentru cinci ţări: România, Germania, Spania, Italia şi Grecia.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO