Profesii

EY premiază antreprenorii români

EY premiază antreprenorii români

Autor: Claudia Medrega

28.10.2014, 00:05 169
Un număr de 12 antreprenori, care realizează în companiile lor venituri agregate de aproape 500 mil. euro şi au un total de aproximativ 8.000 de angajaţi, au rămas în cursa finală a competiţiei „Antreprenorul anului în România“, câştigătorul titlului urmând să fie desemnat în 12 noiembrie.
 
În competiţie s-au înscris 40 de antreprenori, iar la finalul săptămânii trecute a avut loc a doua rundă de jurizare, în urma căreia juriul a desemnat finaliştii.
 
Cei 12 oameni de afaceri selectaţi conduc companii lider în sectoarele în care activează, potrivit informaţiilor transmise de compania de audit şi consultanţă EY România, care a adus această competiţie în România.
 
„Ei sunt cei care creează produsele, serviciile şi locurile de muncă ce susţin economia noastră şi îi inspiră pe cei aflaţi la început de drum să fie la fel ca ei“, a declarat Bogdan Ion, country managing partner al EY România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO