Profesii

Dragoş Militaru, managerul care a condus Fabryo, a fost recrutat de Kandia Dulce

Dragoş Militaru, managerul care a condus Fabryo, a fost...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

13.02.2019, 00:07 1401

Kandia Dulce, cel mai mare producător de ciocolată de pe plan local, l-a numit în funcţia de director general pe Dragoş Militaru, managerul care a condus timp de şase ani producătorul de vopsele Fabryo. Acesta l-a înlocuit în această funcţie pe Roman Melesh, care a condus compania timp de aproximativ trei ani.

Dragoş Militaru, 49 de ani, revine astfel în industria bunurilor de larg consum, după ce anterior a activat mai bine de 15 ani în cadrul sistemului Coca-Cola ( format din producător şi proprietarul mărcilor). Ultima funcţie ocupată în cadrul Coca-Cola România a fost cea de market operations director în regiune, arată datele de pe site-ul de socializare de business LinkedIn. Ulterior, el a lucrat în cadrul companiei de telecomunicaţii UPC. Absolvent al Facultăţii de Electronică,  Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei din cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti, managerul s-a retras anul trecut de la conducerea Fabryo, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de lacuri şi vopsele, dar a rămas în companie o perioadă ca şi consultant.

Kandia Dulce, companie care deţine o unitate de producţie în Bucureşti şi branduri precum Kandia, Măgura sau Rom, a avut în 2017 (ultimele date disponibile) o cifră de afaceri de 142 de milioane de lei (31 mil. euro) şi peste 450 de angajaţi, arată datele de la Ministerul de Finanţe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO