Profesii

Centrul de formare şi dezvoltare a specialiştilor din IT NewTech Academy adaugă în portofoliul un curs de graphic designer, acreditat de Ministerul Educaţiei

Lavinia Chican, Co-Fondator si Board Member NewTech Academy

Lavinia Chican, Co-Fondator si Board Member NewTech Academy

Autor: Cristina Bellu

14.02.2023, 15:05 483

NewTech Academy, centru de excelenţă în educaţia tehnologică, lansează cursuri de graphic design, începând cu luna mai.

Noul curs, de User Interface/User Experience (UI/UX) Designer, este acreditat de Ministerul Educaţiei şi constă dintr-un program de formare profesională cu o durată de 250 de ore, în sistem part-time pentru 6 luni, care vizează cursanţi cu sau fără experienţă în domeniul tech ce doresc să acceseze poziţii specializate şi foarte căutate în acest domeniu.

În urma absolvirii cursului, studenţii vor dobândi abilităţile teoretice şi experienţele practice pentru dezvoltarea de website, mobile web, aplicatii software, eCommerce.

„Noul program pe care îl lansăm va permite studenţilor să exploreze arta şi ştiinţa din spatele interacţiunii om-computer, să acceseze tool-uri interactive, să înveţe termenii profesionali şi bazele ştiinţifice, dobândind în acelaşi timp skilluri pentru a oferi viitorilor clienţi experienţe memorabile.”, spune Lavinia Chican, Co-Fondator si Board Member NewTech Academy.

Lansat în mai 2021, în parteneriat global cu grupul internaţional de tehnologie Wawiwa Tech Training, NewTech Academy are o rată de peste 70% de angajare a absolvenţilor şi un portofoliu care cuprinde în prezent cursuri de frontend developer, fullstack developer şi data analyst.

Cursurile se adresează deopotrivă absolvenţilor de facultate care nu au suficientă experienţă practică, persoanelor care vor să înceapă o nouă carieră într-un domeniu foarte atractiv din punct de vedere salarial, tinerilor pentru care practica solidă în domeniul IT este mai importantă decât baza teoretică, persoanelor care vor să îşi îmbunătăţească abilităţile tehnologice şi să avanseze în carieră, persoanelor care îşi doresc să fie la curent cu cele mai recente schimbări în industrie.

„NewTech Academy răspunde unor nevoi imperative ale pieţei de muncă din România, peste 70% dintre absolvenţii noştri şi-au găsit imediat un job pe noua specializare dobândită, cei mai mulţi în companii internaţionale de tehnologie. Lansarea noului curs, de graphic designer, completează natural, bazat pe feedback-ul primit din piaţă, portofoliul nostru de programe educaţionale, toate acreditate de Ministerul Educaţiei Naţionale”, adaugă Shay Hafzadi, Fondator şi CEO NewTech Academy.

Curriculumul UX/UI Designer a fost adaptat în colaborare cu companiile lider din industria românească, integrează conţinut de ultimă generaţie, platforme digitale pentru învăţare şi evaluare pentru a face programele cât mai relevante pentru nevoile industriei locale.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO