Profesii

Business Magazin. Andreea Vlad, ING Hubs România: Flexibilitatea va domina modul de lucru în viitor cu noi dimensiuni pe care nu le-am mai explorat încă

Business Magazin. Andreea Vlad, ING Hubs România:...

Autor: Ioana Matei

22.10.2023, 18:40 102

Cu o experienţă de peste 13 ani în domeniul Analytics, Andreea Vlad  s-a alăturat echipei ING Hubs România ca manager al echipei de analişti în 2019. Din rolul de Analytics IT Area Lead a contribuit decisiv la creşterea şi dezvoltarea departamentului său, atât ca dimensiune, cât şi la nivel de complexitate. În acest moment, echipele ei oferă expertiză în zona de data analytics, data science şi data engineering pentru proiecte globale, în cadrul Grupului ING. Cum vede ea viitorul din acest rol?

1. Ce rol v-aţi propus să aveţi în 2030?
Îmi doresc ca rolul meu în organizaţie să rămână strâns legat de cele două elemente care reprezintă sursa mea de energie: oamenii şi datele.

2. Ce calităţi/abilităţi de leadership credeţi că trebuie să aveţi în organigrama în care inteligenţa artificială lucrează cot la cot cu angajaţii umani?
Cred în puterea autenticităţii într-un mediu dinamic, caracterizat de capacitatea de a face ajustări rapide. Un lider adevărat va trebui să identifice modelele prin care mintea umană va putea perfecţiona inteligenţa artificială, pentru a obţine cele mai bune rezultate. Nu în ultimul rând, un lider trebuie să aibă abilitatea de a stimula această autenticitate la nivelul echipei.

3. Care vor fi principalele provocări pentru liderul anului 2030?
Conectarea autentică a liderului de echipă cu oamenii, dar şi păstrarea unui echilibru sănătos între viaţa profesională şi restul activităţilor pentru angajaţi vor fi provocări importante în următorii ani.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO