Profesii

Adrian Petcu, noul prefect al Capitalei

Carmen Dan

Carmen Dan

Autor: Mediafax

10.05.2017, 00:00 291

La sediul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) a fost învestit ieri în funcţie noul prefect al Capitalei, Adrian Petcu, ministrul Carmen Dan afirmând că există deficienţe în activitatea de înmatriculări auto, de eliberare a permiselor de conducere şi de eliberare a paşapoartelor.

„Am sesizat cu toţii că în ceea ce priveşte acest sector de activitate au existat şi există probleme. (...) În ceea ce priveşte Direcţia generală de înmatriculări şi eliberări ale permiselor, au fost finalizate concursurile de încadrare a peste 100 de angajaţi, pentru nevoile existente la nivel naţional.

O mare parte dintre aceste posturi vor fi direcţionate către municipiul Bucureşti şi către judeţul Ilfov. (...) În ceea ce priveşte Direcţia de Paşapoarte, ne dorim ca în această vară să operaţionalizăm noul centru de la Bucureşti, în incinta Plaza România.

Pe lângă toate aceste măsuri, este nevoie să ne concentrăm eforturile pentru a identifica împreună, punctual, unde sunt probleme şi pentru a găsi împreună soluţii“, a declarat ministrul afacerilor interne Carmen Dan cu prilejul învestirii noului prefect al Capitalei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO