Profesii

60 de studenţi au vizitat marţi Ministerul Finanţelor şi au luat parte la prezentările specialiştilor invitaţi, în cadrul Bucharest Summer University

60 de studenţi au vizitat marţi Ministerul Finanţelor...

Autor: Ştefan Stan

12.08.2014, 17:52 161

60 de studenţi din peste 20 de ţări UE, dar şi din America de Nord, America de Sud şi Australia au vizitat astăzi sediul Ministerului Finanţelor Publice şi au stat de vorbă cu secretarul de stat Attila Gyorgy şi alţi specialişti din cadrul ministerului. Tema principală discutată a fost ”Rolul Ministerului Finanţelor Publice în contextul afacerilor europene”.

Vizita face parte din programul  Bucharest Summer University, organizat de Academia de Studii Economice Bucureşti.

Alte două subiecte care au fost tratate au fost teme legate de Cadrul financiar multianual 2014-2020, precum şi măsurile care s-au luat la nivelul UE în ceea ce priveşte reducerea evaziunii fiscale.

Bucharest Summer University este un program academic internaţional organizat de Facultatea de Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti. Acest program se desfăşoară între 10 şi 24 august şi are ca teme de interes probleme economice globale, driverii de creştere economică în ţările emergente şi promovează în rândul participanţilor săi valorile academice comune. 

Citiţi aici comunicatul de presă

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO