Profesii

41% din romani cred ca vor castiga mai bine

23.01.2006, 18:24 14

Aproape jumatate din romani sunt optimisti in ceea ce priveste lor situatia materiala din acest an, dupa ce 2005 nu a adus nici o schimbare in privinta veniturilor pentru 49% din populatie.

Potrivit unui sondaj de opinie realizat recent de Biroul de Cercetari Sociale, doar 28% din cei chestionati au declarat ca anul trecut au castigat mai bine, in timp ce 23% au spus ca le-a mers mai rau la acest capitol.

Totusi, 41% din repondenti considera ca anul acesta situatia lor materiala se va imbunatati, in timp ce 29% nu se asteapta la nici o schimbare in privinta veniturilor.

Sondajul a mai relevat faptul ca la capitolul "Munca, invatamant", anul 2005 nu a adus nici o schimbare in cazul a 58% din cei chestionati. Pentru cei care au trecut prin schimbari, numai pentru 29% acestea au fost benefice. Sondajul a fost realizat pe un esantion de 1.094 de persoane, avand o eroare de ± 3%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO