Profesii

300 de joburi disponibile la un târg de cariere organizat la Cluj

300 de joburi disponibile la un târg de cariere...

Autor: Laurentiu Cotu

11.03.2013, 13:15 893
 

Cei care sunt în căutarea unui loc de muncă în domenii precum IT, servicii şi retail, contabilitate şi inginerie pot aplica pentru circa 300 de poziţii scoase la concurs de 20 de companii, la ediţia din această primăvară a târgului de cariere, organizat în perioada 12-13 martie la Iulius Mall Cluj.

 

Printre angajatorii care vor fi prezenţi la eveniment se numără Genpact, Office Depot, Sykes, Steelcase, Terapia Ranbaxy, CSI România, Bombardier, Evalueserve, Emerson, Endava România sau Siemens.

Potrivit organizatorilor, în cele două zile ale evenimentului sunt aşteptaţi peste 4.000 de studenţi şi proaspăt absolvenţi sau oameni care doresc să-şi schimbe job-ul actual. De asemenea, aceştia pot primi feedback pe CV la faţa locului, din partea unor specialişti în carieră, care vor fi prezenţi la târg. Totodată, la târgul de cariere de la Cluj participanţii au posibilitatea de a se înscrie gratuit la ‘’atelierul de cariere’’, un seminar de profil în două părţi, a câte două ore, pentru a afla care este primul pas în căutarea carierei dorite, precum şi tehnici de redactare a unui CV.

Proiectul ‘’Târgul de Cariere’’ a fost demarat în anul 2006 de agenţia Fapte, desfăşurându-se în prezent în parteneriat cu eJobs.ro. În momentul de faţă, proiectul ‘’Târgul de Cariere’’ este prezent în oraşele Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi, Braşov, Sibiu, Oradea, Baia Mare, Târgu Mureş, Constanţa, Craiova, Bacău, Chişinău, respectiv Bălţi, Republica Moldova.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO