Prima pagina

Un fost CFO al Mol Romania, recrutat de Albalact Alba Iulia

Un fost CFO al Mol Romania, recrutat de Albalact Alba Iulia
04.06.2008, 14:30 99

Producatorul de lactate Albalact Alba Iulia a anuntat numirea lui Dumitru Dragomir in functia de director financiar al companiei.

Inainte de a fi numit la conducerea echipei de management al companiei, Dumitru Dragomir a lucrat ca director financiar la doua companii multinationale, Artima SA (Enterprise Investors) si MOL Romania, se arata in comunicatul companiei.

De asemenea, el a ocupat mai multe pozitii manageriale si de supervizare in departamentele financiare ale Ursus SA si Companiei de Bere Romania SA, iar in ultimul an a administrat financiar un important lant de supermarket-uri, preluat recent de Carrefour ? Artima SA.

In compania Albalact, Dumitru Dragomir va coordona obiectivele strategice, operationale si tactice pentru departamentul financiar, avand sub conducere o echipa de 18 specialisti.

Noua mutare in echipa de management a Albalact vine la scurt timp dupa numirea in functia de director general a lui Traian Simion, cel care timp de doi ani si jumatate a dezvoltat echipa de vanzari si strategiile de marketing ale companiei in calitate de director comercial.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO