Prima pagina

Sentinta Curtii de Apel Brasov amplifica speculatiile la SIF3

17.06.2008, 19:16 14

Actiunile SIF Transilvania (SIF3) au crescut marti cu aproape 8% pe fondul speculatiilor privind o posibila decizie a Curtii de Apel Brasov privind anularea majorarii de capital de anul trecut.

Curtea de Apel Brasov judeca pe 19 iunie recursul formulat de Daniel Stoica la decizia Tribunalului Brasov din martie prin care acesta a respins cererea lui Stoica de anulare a majorarii de capital de la SIF Transilvania.

La sfarsitul lunii mai, Curtea de Apel Brasov a anulat o decizie care spunea ca adunarea generala de la SIF Transilvania din 24 aprilie 2007 a fost legal constituita, hotararea apartinand tot Tribunalului Brasov. Curtea de Apel Brasov a decis ca SIF Transilvania nu a avut cvorum legal pentru desfasurarea acelei AGA.

Cititi in editia de maine a Ziarului Financiar o analiza privind procesul dintre Cocor si SIF Transilvania.

Atasat gasiti decizia Curtii de Apel Brasov din 22 mai 2008 in procesul dintre Cocor si SIF Transilvania si sentinta Tribunalului Brasov din 26 martie 2008 in procesul dintre Daniel Stoica si SIF Transilvania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO