Prima pagina

Romtelecom anunta trei noi tipuri de abonamente

11.09.2008, 15:17 71

Romtelecom a introdus astazi trei noi abonamente de voce pentru persoanele fizice, adresate nevoilor specifice ale acestora, la preturi cuprinse intre 9,8 si 13,5 euro (fara TVA).

Voce Mobil, la un cost lunar de 9,8 euro, se adreseaza in principal abonatilor care suna mai ales in retele de telefonie mobila, acesta oferind pentru convorbirile catre retele mobile un tarif de 7 eurocenti pe minut in afara perioadei de varf, 60 de minute gratuite in reteaua Romtelecom, in perioada de varf si minute nelimitate pentru convorbiri catre retelele fixe nationale, in afara perioadei de varf.

Voce International, la pretul de 9,8 euro/luna, se adreseaza clientilor care au convorbiri mai ales cu tari din UE, SUA si Canada, acestea putandu-se efectua la un tarif de 2,7 eurocenti/minut in afara perioadei de varf, abonamentul avand in plus 60 de minute incluse ce pot fi folosite pentru convorbirile catre destinatiile mentionate, 60 de minute in reteaua Romtelecom, in perioada de varf, si nelimitat catre retelele fixe nationale, in afara perioadei de varf.

Voce Total, la un cost lunar de 13,5 euro, combina cele doua abonamente cu avantajele abonamentului Voce Nelimitat, oferind tarife reduce atat pentru convorbirile catre retele mobile cat si pentru convorbirile internationale, in plus fata de cele 60 de minute incluse pentru convorbiri internationale si convorbiri nelimitate catre toate retelele de telefonie fixa din Romania, in afara orelor de varf.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO