Prima pagina

RCS & RDS are 1,1 milioane de clienti pe telefonie mobila

30.07.2008, 11:26 29

RCS&RDS are 1,1 mil. clienti pe telefonie mobila, a anuntat Valentin Popoviciu, directorul de dezvoltare a companiei.
In mai, RCS&RDS ajunsese la un numar de circa 800.000 de clienti pentru serviciul sau de telefonie mobila, denumit DigiMobil.
Compania ofera gratuit clientilor sai existenti acest serviciu, fara un abonament lunar. De asemenea, compania furnizeaza gratuit si pana la doua telefoane mobile per familie.
La inceputul acestui an, RCS&RDS a dublat numarul localitatilor acoperite de reteaua de telefonie mobila, de la opt la inceputul lunii decembrie, la 16 in luna mai. Echipamentele pentru reteaua 3G sunt furnizate de compania finlandeza Nokia.
Cele 16 localitati in care serviciul DigiMobil al RCS&RDS este disponibil in prezent sunt Arad, Birlad, Bacau, Bucuresti, Constanta, Craiova, Iasi, Oradea, Pitesti, Resita, Satu Mare, Slatina, Targu-Jiu, Targu-Mures, Timisoara si Vaslui. Compania a lansat serviciul DigiMobil in 15 octombrie 2007, in Oradea, orasul de unde provine proprietarul operatorului, omul de afaceri roman Zoltan Teszari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO