Prima pagina

OTP Asset Management a lansat 3 fonduri de investitii in Romania

14.04.2008, 12:04 20

OTP Asset Management SAI SA, membra a grupului financiar maghiar OTP, a lansat astazi trei fonduri mutuale, care au un capital initial de 7 milioane de euro, a anuntat administratorul.
Primul fond, OTP AvantisRO, este orientat in proportie de 80% catre piata de actiuni, iar 20% investeste in depozite bancare, cont curent, obligatiuni, titluri de participare la alte fonduri, in vederea obtinerii de randamente superioare pe termen mediu si lung, se arata intr-un comunicat al OTP Asset Management.
OTP BalansisRO este un fond diversificat, orientat in proportie de 50% spre instrumente cu venit fix, iar 50% in actiuni in vederea obtinerii de randamente superioare depozitelor bancare.
Ultimul fond, OTP ComodisRO, investeste in proportie de 90% in instrumente de pe piata monetara, respectiv depozite bancare, titluri de stat si 10% in obligatiuni, urmarind obtinerea unor randamente stabile si a unui grad foarte ridicat de lichiditate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO