Prima pagina

Orange Romania ia precomenzi pentru noul iPhone

10.06.2008, 11:18 9

Orange Romania, cel mai mare jucator de pe piata locala de telefonie mobila, va incepe sa proceseze prin pagina web precomenzi pentru noul model al terminalului Apple iPhone inainte de data la care aparatul va fi disponibil in oferta operatorului, in toamna acestui an. Operatorul nu a precizat la ce pret va fi comercializat in Romania terminalul.

In cursul acestei zile Orange va lansa o pagina web cu informatii despre modelul Apple iPhone, accesibila la adresa www.orange.ro/iphone dar de pe care nu vor putea fi realizate pentru moment pre-comenzi. Compania urmeaza sa anunte in perioada urmatoare detalii despre data la care va comercializa telefonul mobil, pretul si modalitatile de pre-comanda.

"Facem toate eforturile pentru a aduce cat mai repede clientilor nostri noul iPhone 3G. Un terminal multimedia spectaculos, acesta va exploata din plin oportunitatile oferite de acoperirea Orange 3G si HSDPA", a declarat Vanina Ungureanu, Product Division Manager la Orange Romania.

Apple a prezentat luni noua versiune a telefonului mobil cu functii Internet si multimedia iPhone, care permite transferul de date la viteze mari, pretul de vanzare fiind de 199 de dolari, la jumatate din pretul primului model.

Modelul va incepe sa fie vandut pe 11 iulie in 22 de tari, urmand ca reteaua de distributie sa se extinda la 70 de state pana la sfarsitul anului.

Noul iPhone functioneaza pe retele 3G de mare viteza si dispune de 8GB de spatiu de stocare, pentru versiunea de 199 de dolari, sau 16GB, pentru cea de 299 de dolari.

Primul model iPhone costa 399 de dolari, respectiv 499 de dolari, in functie de dotari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO