Prima pagina

Orange reduce cu pana la 80% tarifele la transferul de date in roaming

11.06.2008, 14:54 11

Operatorul de telefonie mobila Orange a anuntat reducerea din 16 iunie a tarifelor pentru transferul de date in roaming in Uniunea Europeana.

Clientii care calatoresc in UE si acceseaza frecvent internetul in roaming beneficiaza de tarife cu pana la 80% mai mici.

Cu optiunea Travel Data Monthly clientii Orange pot alege pachetul de date de 10 MB, 25 MB sau 60 MB care costa 20 EUR , 40 EUR si respectiv 60 EUR pe luna.

A doua optiune, Travel Data Daily, va permite clientilor operatorului sa efectueze, in 24 de ore, transferuri de date de pana la 60 MB la un tarif de 15 euro, fara TVA.

Atat pentru clientii cu abonament, cat si pentru utilizatorii de cartele preplatite, Orange Romania va reduce, incepand cu 16 iunie, tarifele standard pentru traficul de date in roaming.

Pentru retelele preferate tariful este de 4 euro/MB (in prezent 5 euro/MB), iar pentru celelalte retele din Uniunea Europeana se aplica tariful de 5 euro/MB (6 euro/MB).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO