Prima pagina

Noul actionar Trilulilu: Piata publicitatii online din Romania se va maturiza mai rapid decat in alte tari

Noul actionar Trilulilu: Piata publicitatii online din Romania se va maturiza mai rapid decat in alte tari
19.12.2007, 16:09 22

In lipsa unei piete mature pe acest segment, asteptarile sunt greu de creionat inclusiv pentru noul actionar al Trilulilu.

"In privinta asteptarilor financiare, nu am nici cea mai mica idee ce ar putea sa se intample. E o piata foarte imatura a publicitatii online in Romania. Dar, la fel ca totul in jur, modul cum se maturizeaza va fi mult mai rapid decat ce am vazut in alte tari, asa ca nu sunt ingrijorat", spune Alexis Bonte, francezul care a cumparat 10% din site-ul Trilulilu, pentru 100.000 de euro.

Recent, inventarul de mii de pagini al site-ului a intrat in portofoliul retelei de vanzari Boom, care ar putea aduce cresteri semnificative in incasarile Trilulilu din publicitatea online. Pana atunci, chiar si fara multe zerouri raportate Ministerului de Finante, Trilulilu ramane totusi un succes. Foarte probabil reprezinta primul proiect online care, prin prisma sumei avansate de investitorul francez, ajunge sa valoreze un milion de euro la mai putin de un an de la lansare.

Cititi articolul integral pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO