Prima pagina

Microsoft nu mai este interesat de fuziunea cu Yahoo!

29.05.2008, 13:00 17

Jerry Yang, directorul executiv al Yahoo! a declarat ca o posibila tranzactie cu Microsoft are un potential imens, insa cel mai mare producator de software din lume nu mai este interesat de fuziunea cu portalul online, scrie presa internationala.
La inceputul acestei luni, Microsoft a renuntat la decizia de a cumpara integral Yahoo! pentru 47,5 mld. dolari, sau 33 de dolari pe actiune, dupa ce oficialii Yahoo! au refuzat in repetate randuri oferta gigantului software si au cerut un pret de 37 de dolari pe actiune.
La mijlocul acestei luni, cele doua companii au anuntat ca au inceput sa poarte tratative ce au in vedere un alt tip de tranzactie, dar nu au dezvaluit mai multe detalii.
"Microsoft nu mai doreste sa ne achizitioneze si in prezent purtam discutii pe alte subiecte. Compania este cu siguranta interesata de Yahoo! si vrem sa intelegem exact ce ne propun", a mai spus Yang.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO